Kiitän sinua siitä, että olet löytänyt kotisivuni. Haluan pyytää pienen hetken, jotta saan kertoa sinulle hieman itsestäni. Tämän uskon auttavan sinua ymmärtämään, miksi minusta tuli energiahoitaja ja haluan työskennellä ihmisten terveyden eteen juuri valitsemallani tavalla.

 

Minä olen kolmen hienolla tavalla erilaisen itsenäistymässä olevan nuoren äiti. Olen myös vaimo. Perhettämme sulostuttaa vajaa 3-vuotias havanna- neiti Eden sekä neljän marsu-tytön puuhakas lauma. Asumme perheeni kanssa Oulun seudulla Tyrnävällä. Työskentelen osa-aikaisesti sairaanhoitajana neurokirurgian erikoisalalla tehden alalle tyypillisesti työtä kolmessa vuorossa. Taisi käydä niin että harrastukset tässä tulivatkin jo esiteltyä. Toki rakastan liikkumista, mutta menneiden vuosien raisumpi liikunta on vaihtunut ehkä jopa tarpeettomankin verkkaiseen tekemiseen. Elämä harvoin on stabiilia ja siksi hyväksyn aaltoliikkeen myös ehkä vähemmän toivottuun suuntaan. On nimittäin niin hienosti, että samaan aikaan toisaalla suuri unelmani, saada työskennellä ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi lempeillä menetelmillä, on toteutumassa. Harvoin elämässä kaikki asiat toteutuvat samaan aikaan upeasti ja ovat optimaalisessa balanssissa aina vain. Kun annan resursseja yhteen (rehellisesti sanottuna kuitenkin sataan) suuntaa, on mahdollista, että toiset sata jäävät hieman vähemmälle huomiolle. Ja ehkä juuri tästä on kyse liikunnan suhteen. 

 

Vaikuttaa sille, että aasinsiltaa pitkin käveltiin asian alkuun. Kaikki alkoi ihanasti, kun 16-vuotiaana nuorena naisena vilkaisin olkani ylitse ja näin yhden sekunnin ajan upean nuoren miehen. Saatte nyt siis pikakelauksen rakkaustarinasta. Syvään ihastumiseen riitti vilkaisu. Ilta jatkui ystäväporukassa seurapelejä pelatessa. Mielenkiintoisen, ennestään tuntemattoman miehen kanssa hyvin pian muodostui salainen viestintämenetelmä, tietysti vilpillinen, jolla autoimme toisiamme menestymään pelissä. Tämän illan silmäpeli loi vahvan pohjan rakkaudelle, johon lähdimme nojaamaan. Tuolloin emme vielä tienneet että silmäpeli tulisi olemaan myös pääsääntöinen kommunikointikeino tulevaisuudessakin, sitten kun sanat olivat suurimmaksi osaksi sanottu. Reilut kaksi vuotta myöhemmin tahdoimme rakastaa myötä- ja vastoinkäymisissä. Pian saimme perheeseemme esikoisen. Villatukkaisesta vauvasta kasvoi näppäräsorminen pikkupoika, joka 2-vuotiaana irrotteli kotimme väliovista ruuvimeisselillä alimmat saranat ja jätti ovet roikkumaan ylimmän saranan varaan. Häneltä ei loppunut tekeminen, sen sijaan loppuivat vuorokaudesta tunnit. Ensimmäisen pikkusiskon hän sai ollessaan 1.5 vuotias. Tästä vajaa kahden vuoden päästä perheemme kuopus syntyi pikkusiskoksi isosisaruksilleen. Ja erityiseksi auringoksi minulle.

 

Pysähdytään hetkeksi järkyttäväksi muuttuneen kolmannen adventtisunnuntai-illan hetkiin 2005, kun palasimme kahden lapsemme kanssa mummulasta kotiin Rovaniemelle. Olimme viikko aikaisemmin saaneet tietää odottavamme kolmatta lasta. Iltahartaus kuului radiosta, hiljalleen leijailivat lumihiutaleet. Ykskaks oikealta metsästä rynnisti valtavankokoinen metsien kruunupää tielle. Muistan aina puolisoni järkyttyneen ilmeen, kun hän katsoi kohtaloaan. Uskoin meidän molempien kuolevan jäädessämme syliin kaatuvan hirven alle. Korkeimman suunnitelma ei mennyt noin. Se meni niin, että pääsin pienillä pintanaarmuilla tuulilasin tultua kasvoille. Henkiset haavat olivat syvät. Puolisoni kohtalo oli toinen. Hän sai valitettavasti erittäin vaikea-asteiset aivovammat. Monivaiheisten vuosien jälkeen elämä on järjestynyt niin, että puolisollani on vakiintunut arki palvelutalossa. Hän puhuu hieman ja kävelee keppiin nojaten. Osallistuu päivätoimintaan ja perheensä elämään tilanteen mukaan. Merkkipäivät ja juhlapyhät ovat sitten erityisiä, kun tapaamme kaikki. Nyt on hämmästyttävää todeta tietäväni millaiseksi perheemme elämä on muuttunut. Tätä kysymystä pohdin tuolloin, kun katselin veren, kyynelten ja lumihiutaleiden sumentamin silmin adventtisunnuntain tummaan iltaan ja odottelin ambulanssia.

 

Uskon että tarina ei ole aivan kaunis sinunkaan mielestäsi. Lohduttavaa on, että koen sen kaunistuvan edelleen, päivä päivältä ja vuosi vuodelta. Nämä tapahtumat ovat olleet runsaine seurauksineen vaikuttamassa siihen, että sain vastata lääkärille ”kyllä” kun hän ehdotti puhjenneen suolistotulehduksen syyksi stressiä viisi vuotta tapahtuman jälkeen vuonna 2010. Hänen mukaan muuta syytä ei tarvita peräsuolentulehduksen kehittymiseen, stressi yksin riittää. Siitä lähtien minulla on ollut stressi ”kämmenelläni”, jonka hoitamiseksi olen etsinyt keinoa.

 

Vuonna 2019 ystäväni tutustui Suomen energiahoitajiin messuilla Oulussa. Hän kutsui minua mukaan heidän luennolle. Työvuoroni vuoksi en päässyt, mutta halusin kuulla terveiset luennolta. Myöhemmin olin kuin lapsi jouluaaton alla laskemassa päiviä ystäväni vierailuun. Halusin tietää miten energiahoidot vaikuttavat. Kuulin yhden elämäni ihmeellisimmistä lauseista: ” Menetelmällä poistetaan stressiä hermostosta ja lihaksistosta”. Voitte uskoa silmieni tippuneen korvien kanssa lattialle, kun noin kymmenen vuoden ajan esittämääni kysymykseen olin kuullut vastauksen. Tyydytys oli lyhytaikaista ja etsinnät käynnistyivät jälleen. Hämmästyttää miten paljon ihminen jaksaa etsiä elämänsä aikana eri asioista. Tällä kertaa hukassa olivat (teko)syyt siihen, miksi lykätä opintojen aloitusta. Niitä en löytänyt yhtään, joten syksy 2020 toi mukanaan opinnot Suomen energiahoitajien koulutusohjelmassa.

 

Opintojeni alkumetreillä tein tutustumiskäynnin energiahoitajan asiakkaaksi. Sain ihanan rentouttavan energeettisen jäsenkorjauksen sekä energiakehon hoitoa. Toivoin että mielessä pyörinyttä mieheni vammautumisesta johtuvaa kipeää muistoa hoidettaisiin. Tässä menetelmänä on arkikielellä naputteluhoito. Raskas muisto toi mieleeni syvän pakokauhun. Itkin muiston syövereissä. Naputteluhoito eteni ja päättyi. Muistelin tapahtumaa uudelleen ja en saanut kaivettua äsken itkemääni pakokauhua ollenkaan mieleen. Naurahdin että miten tämä muisto onkin nyt aivan toisenlainen?! Tekeekö muisti minulle tepposet? Kuvittelinko vain pakokauhun?! Hoitaja totesi hoidon tehonneen hienosti. Kehossani energiakanavissa ollut raskas tunne pääsi purkautumaan pois akupunktiopisteitä naputtelemalla. Sitä ei enää ollut. Kuukausia tämän jälkeen olen hämmästellyt ystävälleni, miten puolison tapaaminen ei enää ahdista ja herätä ikäviä muistoja. Löydän itseni hilpeällä tuulella touhuilemasta ja jopa ikävöimästä häntä poissa ollessaan. Tämä tuntuu suruntäyteisten vuosien jälkeen ihmeelliselle. Ystäväni tiedusteli voisiko energiahoidossakäynnillä olla merkitystä tähän helpottuneeseen tunteeseen? En ollut hoksannut ajatellakaan asiaa. Pohdin sitten asiaa ja tulin siihen tulokseen, että kyllä, kertaalleen tehty hoito on tehnyt muutoksen. Ennen harmaa, raskaiden tunteiden ja surun painava vyyhti on vaihtunut kutkuttavaan orastavaan ikävään ja etäiseen kaipuuseen. Ikään kuin keväiset pienet koivunlehdet ihan pieninä hiirenkorvina kevätauringon lämmössä 15 vuotta kestäneen kylmän talven jälkeen.

 

Vuosi 2021 on ollut hämmennyksen vuosi. Olen saanut vuoden alusta tehdä harjoitushoitoja ja tuntea Liisan hämmästyksen Ihmemaassa. Nopeasti ihmettely on vaihtunut tiedoksi siitä, että meille on annettu erityisen hienot menetelmät, joilla voidaan jopa uskomattoman tehokkaasti saada monenlaisiin ihmiselämän vaivoihin ja oloihin apua. Matkani sairaanhoitajasta energiahoitajaksi jatkuu edelleen. Nyt teen energiahoitoja 1.tason hoitajana. Sairaanhoitajan töitä saan balansoida määräaikaisesta työsuhteesta johtuen sopivasti ja nyt syksyllä työaika vähenee 50%:n. Näin saan kiitollisena edetä askel askeleelta kohti unelmaani energiahoitajana. Toivon erityisesti että sinun tarinasi saisi kaunistua yhdessä tarinani kanssa ja haluaisit valita lempeän ja tehokkaan Bodymind Energy Balancing Method :n sinun hyvinvointisi edistäjäksi.

 

Sydämellä, 

Sanna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olen luomassa vahvaa pohjaa terveydelle, lempeästi parempaa mieltä ja ihmeellistä kevyempää oloa jokaiselle meille.

Sanna 

Energiahoitaja

Marielle

Valokuvaaja

Linnea

Digimarkkinoija

Minun tiimini

Vahvempi terveys

-

Parempi mieli

Mistä kaikki sai alkunsa?

Tarjoan lempeiden energeettisten menetelmien avulla terveyttä eheyttävää hoitoa, jota pienempi ja suurempi tarvitsee ja kaipaa.

Lähes kaikki työn tekeminen ja elannon hankkiminen vaatii ahkeruutta. Olen tottunut näkemään vaivaa ja siksi haluan olla ahkera myös tässä työssä.

Kiitän siitä, että valitsit minut kulkemaan rinnallasi osan matkaa. Olen kiitollinen työstäni ja tehtävästäni, jonka olen saanut. Yhteinen kiitoksen aiheemme olkoon, että Luoja on nähnyt hyväksi antaa tällaisia työkaluja käyttöömme.

Arvot

Hyvä suhde asiakkaan ja hoitajan välillä perustuu luottamukseen. Työssäni noudatan ehdotonta vaitiolovelvollisuutta.

Työskentelyni pohjalla on aito lähimmäisenrakkaus. Jokainen meistä on ainutlaatuisen arvokas. Haluan aidosti välittää kaikkea hyvää ja parempaa itse kullekin omaan tilanteeseensa.

Oman polkuni varrella olen nähnyt myrskyisät rotkot ja loputtomat ylös jatkuvat kylmät kallioseinät, pimeimmän yön. En pelkää elämää.

Sairaanhoitajasta energiahoitajaksi

Missio

Visio

Havannaneiti Eden

 

Lisäksi haluan esitellä sinulle perheemme elämän sulostuttajan, pienen Edenin. Hän tuli perheeseemme vuoden 2019 alkupuolella pienenä pehmolelun näköisenä töpöttelijänä, hartaasti toivottuna. Ehkä nimeksi olisi kannattanut antaa TepaStella, koska hänen tapanaan on TepaStella ihmisten perässä. Eden on seurallinen ja ei viihdy suljettujen ovien takana.

 

Saapuessasi Eden ehtii usein ensimmäiseksi ovelle ja toivottaa tulijan tervetulleeksi haukkumalla. Sen jälkeen hän mieluusti tutustuu nuuhkimalla. Kerrothan, jos tämä on sinulle ei toivottavaa, niin jätämme tutustelun tekemättä. Allergisia oireita havannat aiheuttavat vain äärimäisen harvoissa tilanteissa.

 

Erinäisten kokeilujen jälkeen olen päätynyt siihen, että päiväsaikaan Eden viettää aikaa hoitohuoneessani tavallisesti nukkuen. Hoidon jälkeen Eden tulee mielellään pyytämään ja antamaan hellyyttä ihmisten luo. Halutessasi sinulla on siis mahdollisuus saada pyyteetöntä rakkautta ja myös antaa sitä. Ilta-aikoina seuraa Edenille pitää perheemme nuoriso. Tämän seikan voit halutessasi huomioida valitessasi hoitoaikaa.

 

Toivotamme sinut Edenin kanssa lämpimästi tervetulleeksi!

Asiakkaiden kokemuksia

Välitän.

Olen vahva.

Olen luotettava.

Olen kiitollinen.

Olen ahkera.

''

Minulla oli raskaiden elämänvaiheiden vuoksi itsetuntohaasteita ja ahdistuneisuutta. Itkin paljon. Energiahoitoihin suhtauduin kriittisesti, enkä uskonut saavani apua. Heti ensimmäisellä hoitokerralla elämänilo ja toivo paremmasta palasi. Huomaan itsetunnon eheytyneen ja vahvistuneen. Monia tunnelukkoja on purkautunut kehosta.

''

''

Olen nyt aivan kuin eri ihminen. Ei purista, kiristä eikä ahdista. Nyt jaksan ja voin paljon paremmin. Aivan uskomaton elämys, mitä koin hoidon jälkeen.

''

''

Sain hoidosta helpotusta kerralla tiettyihin elämän osa-alueisiin liittyviin haastaviin tunteisiin ja rajoittaviin uskomuksiin, mikä on kantanut hedelmää ihmissuhteissani kuukausienkin jälkeen hoidosta. Voin vilpittömästi suositella energiahoitoa kenelle tahansa mihin vain fyysiseen kehoon tai mieleen liittyvän haasteeseen.

''

''

Jotain kummaa tapahtuu mun kehossa. Olin hoitopäivän iltana todella väsynyt hyvällä tavalla, nukuin huippu yön. Alaselkäkipu lähes hävinnyt ja maha edelleen lurisee ja oon kyllä saanut ravata enemmän vessassa, puhdistumista kait. Ja mikä ihmeellisintä, vanhan leikkaushaavan alueella hermosärky vähentynyt huomattavasti. Eilen kun aivastin ja otin vaistomaisesti siitä kohdasta kiinni, ihan äimistyin, että mitä ihmettä, ei "räjähtäny". Muutenkin selvempi pää ja itsevarmempi olo. Tunteita toki pukkaa, mutta jotenkin rauha kehossa ottaa ne vastaan. Oon niin kiitollinen Sanna!

''