Hinnasto

Suosittelen sarjakorttia mikäli:

 

  • sinulla on krooninen ongelma

  • haluat ylläpitää terveyttäsi säännöllisillä hoidoilla

  • haluat apua perheellesi

  • haluat antaa hoidon lahjaksi ystävällesi

 

Sarjakortit ovat voimassa vuoden. 

Alennusryhmien sarjakortit ovat henkilökohtaisia.

Energiahoito 75 min

            • 5 x hoitosarja

            • 10 x hoitosarja

 

Vauvahieronta tai imetysohjaus

            • 3 x hoitosarja

 

Brain Relief -hoito

            • 3 x hoitosarja

Suluissa olevat hinnat koskevat alennusryhmiä (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät)

Asiakkaiden kokemuksia

Maksutavat: MobilePay, käteinen ja tilisiirto

Vahvempi terveys

-

Parempi mieli

Tarjoan tällä hetkellä yhdenlaista energiahoitoa, joka sisältää energeettistä jäsenkorjausta, energiakehon hoitoa sekä halutessasi myös tunnekehon hoitoa.

Tarjoamani hoidot

Lahjakorttiin voit ladata arvoa haluamasi verran.

 

Lahjakortin voit ostaa hoidon yhteydessä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sanna@sydamellasanna.fi.

 

Lahjakortit ovat voimassa 3 kuukautta ostohetkestä.

Lahjakortti

''

Minulla oli raskaiden elämänvaiheiden vuoksi itsetuntohaasteita ja ahdistuneisuutta. Itkin paljon. Energiahoitoihin suhtauduin kriittisesti, enkä uskonut saavani apua. Heti ensimmäisellä hoitokerralla elämänilo ja toivo paremmasta palasi. Huomaan itsetunnon eheytyneen ja vahvistuneen. Monia tunnelukkoja on purkautunut kehosta.

''

''

Olen nyt aivan kuin eri ihminen. Ei purista, kiristä eikä ahdista. Nyt jaksan ja voin paljon paremmin. Aivan uskomaton elämys, mitä koin hoidon jälkeen.

''

''

Sain hoidosta helpotusta kerralla tiettyihin elämän osa-alueisiin liittyviin haastaviin tunteisiin ja rajoittaviin uskomuksiin, mikä on kantanut hedelmää ihmissuhteissani kuukausienkin jälkeen hoidosta. Voin vilpittömästi suositella energiahoitoa kenelle tahansa mihin vain fyysiseen kehoon tai mieleen liittyvän haasteeseen.

''

Perheen pienimmille, vauvoille, tarjoan vauvahierontaa. Baby Balance®️ -vauvahieronnalla pyritään etsimään ja hoitamaan kehosta epätasapainotiloja, jotka aiheuttavat itkuisuutta ja muita vaivoja vauvalle.

Vauvahieronnat voidaan suorittaa myös asiakkaan kotona. Tällöin hintaan lisätään kilometrikorvaukset.

''

Jotain kummaa tapahtuu mun kehossa. Olin hoitopäivän iltana todella väsynyt hyvällä tavalla, nukuin huippu yön. Alaselkäkipu lähes hävinnyt ja maha edelleen lurisee ja oon kyllä saanut ravata enemmän vessassa, puhdistumista kait. Ja mikä ihmeellisintä, vanhan leikkaushaavan alueella hermosärky vähentynyt huomattavasti. Eilen kun aivastin ja otin vaistomaisesti siitä kohdasta kiinni, ihan äimistyin, että mitä ihmettä, ei "räjähtäny". Muutenkin selvempi pää ja itsevarmempi olo. Tunteita toki pukkaa, mutta jotenkin rauha kehossa ottaa ne vastaan. Oon niin kiitollinen Sanna!

''

Syvärentouttavassa hoitodossa aktivoidaan kehon mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden tuotannot. Hoito kohdistuu päähän, kasvoihin, hartian ja niskan seutuun, käsiin ja jalkoihin.

Energiahoidot

Vauvahieronnat

Brain Relief -hoidot

69 €  ( 62 € )

335 € ( 302 € )

620 €

 

45 €

125 €

 

65 €  ( 62 € )

185 € ( 180 € )